onsdag, januari 21, 2009

Duty calls

Hittade den här på en annan blogg, utan hänvisning till upphovsmannen (därför att den var hämtad/länkad från ett annat ställe). Eftersom jag just igår publicerade en aktuell serie från xkcd.com så visste jag var man hämtade originalet och att teckningen är ett Creative Commons-licensierat verk. Man får alltså återpublicera fritt, om man ger tecknaren äran genom att länka tillbaka, och om det inte är för kommersiella syften!

Duty Calls

Länk: xkcd

Observera den extra bildtexten som kommer fram när man pekar på bilden... (För att publicera i det skicket krävs inte bara att man hämtar själva teckningens adress, utan man måste få med sig allt som står om detta objekt - inom taggen som börjar "img src=" - i originalwebbsidans kod.)

Uppdatering: jag hoppas alla som läser inser att det är rätt mycket självkritisk ironi i att jag publicerar precis denna teckning med precis dessa överdrivna kommentarer om hur man skall göra *rätt*...

1 kommentar:

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

Well, eftersom det var hos mig besöket skedde, kan jag nu informera om att jag länkat nu, men på fel sätt. :-)

Skicka en kommentar